Ruilen & Retourneren

* Stel ons op de hoogte van een retour door een mail te sturen naar: info@jaelzz.nl. Zet in uw mail het factuurnummer, uw rekeningnummer, naam en reden van retour. Mocht u willen ruilen stuur dit dan ook via de mail zodat wij het product kunnen reserveren voor je.

* Retour kosten zijn voor uw eigen rekening. Wilt u een product ruilen? Als het totale bedrag niet boven de €100,- is, komen de nieuwe verzendkosten ook voor uw rekening

- Stuur een retour bestelling altijd met een track en tracé code en voldoende gefrankeerd. Wij zijn niet aansprakelijk voor het verlies van een retour bestelling. 

- Na ontvangst van de door u bestelde artikelen, heeft u het recht de bestelde artikelen binnen 14 dagen na de verzenddatum te retourneren. Dit recht is niet van toepassing op artikelen die beschadigd zijn/ make up bevatten, gedragen en of gewassen. Voldoet een artikel niet aan onze voorwaarden, sturen wij de gehele bestelling retour en komen de kosten voor uw eigen rekening.

- Het te retourneren item moet voorzien zijn van het aangehechte label en verpakt worden in de originele verpakking

- Sieraden mogen niet geretourneerd worden ivm hygiëne. 

- De terugbetaling van uw retour kan maximaal 7 tot 14 werkdagen duren.

 

- Zorg ervoor dat je een retourformulier aan jouw retourpakket toevoegt. Het retourformulier vind je bij je bestelling. Heb je het retourformulier niet meer? Voeg dan aan jouw retourpakket een papier toe met daarop het ordernummer, jouw naam, de items die retour komen en of je de artikelen eventueel zou willen ruilen voor een andere maat.

 

Wanneer een artikel niet voldoet aan onze retourvoorwaarden, kun je deze helaas niet retourneren. We kunnen het geretourneerde item niet verwerken en de terugbetaling zal niet in gang gezet worden. Als je het geretourneerde item weer terug wilt ontvangen, dien je dit aan te geven en ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten.

 

Het pakket kunt u retourneren naar het volgende adres:

Raadhuisplein 5A 5161CG Sprang-Capelle. 

 

Sale artikelen mogen niet geretourneerd of geruild worden. Deze artikelen worden ongefrankeerd terug verzonden en niet behandeld.