One by one wimperextensions

 

Bij de classic One by One wordt er één extension op één natuurlijke wimper geplaatst. Hierbij wordt goed gekeken naar de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers, zodat de eigen wimpers niet beschadigen. De wimperextensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers. 


Russian Volume

 

De Russian Volume techniek zijn de haartjes dunner en lichter zodat er meerdere extensions op een natuurlijke wimpers geplaatst worden. Hierbij creëer je een vol, fluffy maar toch een natuurlijk effect zonder de natuurlijke wimpers te verzwaren. Ook met deze techniek worden de extensions met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers

 

(1e plaats behaald met dit resultaat bij de internationale lash battle 2019) 

 Weetjes

 • Bij elke nieuwe klant bespreken we de wensen en kijken we of dit mogelijk is. 
 • Wimperextensions is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers! Dit geld alleen als de styliste een normaal lijmgebruik hanteert en de juiste dikte en lengte extensions plaatst.
 • Net als je haren en nagels, vernieuwen uw wimpers zichzelf volgens een natuurlijke cyclus. Wimpers vallen uit wanneer ze een bepaalde leeftijd hebben bereikt. Deze levenscyclus verschilt van persoon tot persoon, maar gemiddeld bedraagt de levensduur van iedere wimper ongeveer 90 dagen. In het voor- en najaar hebben we de ''lashshed'' dat houdt in dat de cyclus zich versneld, ter bescherming van je ogen. In deze periode zul je merken dat je sneller haartjes verliest. Ook bij zwangerschap, stress, bepaalde medicatie, overgang en pubertijd kan het zijn dat je meer haaruitval hebt, dit geld dus ook voor je wimpers.

voor de afspraak

 • Zorg ervoor dat je 2 dagen voor de behandeling GEEN waterproof mascara meer draagt. Mascara laat een filmlaagje achter op je eigen wimpers waardoor de extensions niet goed kunnen hechten en daardoor sneller loslaten.
 • Kom op de afspraak met schone wimpers dus zonder oogmake-up! Even een reinigingsdoekje er doorheen halen is niet genoeg. Zorg dat er helemaal niks meer op zit ook geen kleine restjes. Dit gaat ten kosten van je mooie set wimperextensions! 

Onderhoud van wimperextensions

 • Maak de wimpers de eerste 24 uur na het zetten van de extensions niet nat! Daarna moet je ze goed schoonmaken. Zo voorkom je dat vet en make-up resten zich tussen de extensions ophopen. Bij ''vieze'' wimpers kan de lijmhechting afbreken en de kans op een infectie vergroten! Schoonmaken kun je doen door middel van de lash foam wash. Dus wanneer je ze goed schoon houdt, heb je langer plezier van je extensions en blijven je natuurlijke wimpers gezond!
 • Kom ook altijd met schone wimpers op de refill afspraak zodat ik de tijd kan besteden aan het opvullen ipv schoonmaken!
 • Zonnebanken of naar de sauna gaan met wimperextensions is geen probleem! Alleen niet in de eerste 24 uur na het zetten van een nieuwe set of refill. Doordat de lijm nog niet goed droog is kan het zijn dat je een reactie krijgt van de dampen.
 • Gebruik geen mascara en/of eyeliner! Dit is erg moeilijk te verwijderen en laat een laagje achter op je wimpers. Mits je een speciale eyeliner hebt gekocht in de salon zonder olie.
 • Pas op met zonnebrand, deze zijn vet en door zwemmen en zweten kan dit ongemerkt in de wimpers lopen. Er zijn olievrije zonnebrandcrèmes. Was na gebruik ook goed je wimpers met de lash foam. 
 • Probeer nooit zelf een wimperextension eraf te trekken. Hierdoor zullen je eigen wimpers ook beschadigen. Wil je je wimpers eraf? Wij verwijderen de wimperextensions gratis als ze door ons zijn gezet!
 • Wij raden aan om de wimperextensions op te vullen elke 2 a 3 weken, afhankelijk van de cyclus. Zo behoudt u volume en blijven de wimperextensions het mooist.

Ik geef altijd een eerlijk advies of uw wimpers geschikt zijn voor de wimperextensions.

 

Bij een allergische reactie verwijder ik de extensions op zo kort mogelijke termijn. Aangezien wij dat nooit van te voren kunnen weten, geef ik geen geld terug. Jaelzz kan niet aansprakelijk gesteld worden!